mail@hebogroup.dk

Giudes til hus og have

Om Guides til hus og have

Guidestilhusoghave.dk er et online magasin med viden, tips og inspiration til alt inden for hus og have. Her på siden finder du således en masse gode tips, råd og vejledninger til alt inden for hus og have.

Vi gør opmærksom på at Guidestilhusoghave.dk indeholder betalt annoncering, og at hjemmesiden drives via den kommission, som vi får ved at formidle annoncering via vores samarbejdspartnere.

Her finder du et udpluk af de mest læste Guides til hus og have

En pilleovn er en populær og økonomisk opvarmningsløsning til små huse. Ved at bruge træpiller som brændsel kan en pilleovn til lille hus levere effektiv

Pilleovn til lille hus

En pilleovn er en populær og økonomisk opvarmningsløsning til små huse. Ved at bruge træpiller som brændsel kan en pilleovn til lille hus levere effektiv og hyggelig varme til dit hjem.

Læs mere »
Dette hundeudstyr skal du have i hjemmet

Dette hundeudstyr skal du have i hjemmet

At have en hund som en del af din husstand er en glæde, der kommer med et stort ansvar. For at skabe et trygt, behageligt og funktionelt miljø for både dig og din pelsede ven er det vigtigt at investere i det rette hundeudstyr til hjemmet. Her er nogle gode anbefalinger til det udstyr, der bør være en fast del af dit hjem, når du har en hund.

Læs mere »
Tips til at sælge hus

Tips til at sælge hus

At sælge sit hus kan være en kompleks proces, der kræver tid, tålmodighed og strategi. Men med de rigtige tips og strategier kan du øge dine chancer for at få solgt dit hus hurtigt og til den bedst mulige pris. Her er fem gode tips til at sælge hus hurtigt og effektivt.

Læs mere »
CO-alarmer til hus

CO-alarmer til hus

I vores moderne hjem er der mange ting at bekymre sig om, og en af de mest skjulte og farlige trusler er kulilte (CO). CO er en farveløs, lugtfri gas, der kan være dødelig i høje koncentrationer. Heldigvis kan CO-alarmer til hus hjælpe med at opdage denne usynlige fare i tide og redde liv.

Læs mere »
Batteri til hus uden solceller

Batteri til hus uden solceller

En velplejet have er ikke kun et smukt syn, det er også et sted, hvor du kan slappe af, nyde naturen og tilbringe tid med familie og venner. Hvis du har brug for at få styr på haven, er denne artikel fyldt med nyttige tips og inspiration til at få styr på haven og gøre den til et indbydende og behageligt sted.

Læs mere »
Indbrudsalarmer til hus

Indbrudsalarmer til hus

Indbrudsalarmer spiller en afgørende rolle i at opretholde husets sikkerhed. Denne guide giver dig en omfattende oversigt over forskellige typer indbrudsalarmer til hus, så du kan træffe informerede beslutninger baseret på dine ønsker og behov.

Læs mere »